015 – E6 een waardig kampioen – 13 mei 2009

0

Foto: Archief s.v. De Meer

Het ging dus om het echie!

Woensdagmiddag, 13 mei 2009, 14.00, de aftrap, nerveuze ouders aan de de Meer-kant, als het maar goed ging anders zou het heel zuur zijn. Vaders met camera’s in de aanslag, moeders die niet meer stil konden staan, toeter in de handtas verborgen, we waren er klaar voor. Echter, al snel kwam de 1-0 op het territorium van de tegenstander. Sigaretten die nooit eerder gerookt werden kwamen te voorschijn, de 8ste man liet zich luider en luider horen. Hartkloppingen kregen wij “oudjes” ervan, maar het ongelooflijke gebeurde. Marlon kwam rechts voor het doel opdagen, het net nog een eind weg, ” knallen Lon” en met een schitterend snoeihard schot schoot ie in de touwen.

Wie allemaal nog meer gescoord hebben, uw verslaggeefster weet het niet meer, was volkomen “in” het spel. Somo was overal te vinden, behendig en snel, altijd gevaarlijk, Yoeri was onze sterke opkomende verdediger, kleine Luca stond manmoedig achterin zijn mannetje. Grote Luca was onze munitie voorin. Tobias keepte geweldig, hield er balletjes uit, en de tweede helft mocht hij in de aanval en bleek een ware Huntelaar. Ömer bleek een muurtje waar je niet langs kwam, en Yassin heeft zich de benen uit het lijf gelopen zowel verdedigend en aanvallend en hield het tempo in het spel.

Tanisha was het pitbulltje vanaf het middenveld, ze stond vrouwmoedig haar mannetje, en Daan was op de juiste plaats met de juiste aktie. Ajax kon er wat van leren ! Even werd het nog op de tanden bijten toen we een doelpunt tegen kregen, de stand 4-2, maar ze hielden de koppies erbij, werkten als een team, en het verlossende doelpunt nummertje 5 lag in de touwen.
De scheids vond het genoeg en floot af.

Uitzinnige feestvreugde ! Gillende kinderen, grijnzende ouders, (van oor tot oor, jaja !) toeters, en de paparazzo schoot zijn plaatjes ! Geweldig, hier hadden ze een heel jaar voor gewerkt, een positief team, naar elkaar toe, leuke ouders ook, helemaal top!! Een meneer liep langs het veld, een beker in de lucht houdend en alle de Meer spelers omsingelden hem luidkeels. “Hoera, een beker”. Het nadeel,de beker was voor een ander team!!!!

Een trotse moeder

Bron: www.svdemeer.nl

Share.

Leave A Reply