025 – Inpakploeg Meernieuws s.v. De Meer

0

Inpakploeg Meernieuws s.v. De Meer

De inpakploeg voor het clubblad (Voetbal, Handbal en Tennis) bestond jarenlang uit Jan van Laarhoven, John Haen, Wim van Veen, Frits van Vuuren, Theo Boots, Nol v.d. Horst, Arie van Tol, Johan Kieft en Herman van Vuuren, allemaal oud-voetballers.
Johan Kieft, Herman van Vuuren en Arie van Tol ontbreken op de foto van augustus 2006.
Genoemde mannen waren er altijd. Alleen als er iemand ziek was of als er gebiljart of opgepast moest worden liet men verstek gaan.

Elke maandag werden er door Jan van Laarhoven of Wim Kieft 1200 kopieën van het clubblad afgedraaid.
Dinsdag begon men om 10.00 uur met koffie drinken en ouwehoeren. Daarna ging men aan de slag.

Het clubblad Meernieuws (ruim 20 pagina’s) werd eerst gesorteerd op stapels (bladnummer) – opgepakt (man na man gelopen) – in omslag ingevouwen – geniet – geknuppeld (omgeslagen) – gestikkerd. En als laatste op stapels van 50 stuks op postcodegebied gesorteerd.
Woensdag werd een formulier ingevuld en werd alles naar het postkantoor gebracht.(soms ook al op dinsdag). Aansluitend werd er geklaverjast tot 16.00 uur onder een genot van een drankje en (soms) een hapje.

Met ingang van het seizoen 2007 – 2008 werd het clubblad digitaal (wedstrijden – programma site svdemeer).
(Tot groot verdriet van de inpakploeg ?)

Informatie: John Haen

Alle rechten voorbehouden

Het plankje met de knuppel (zie middelste foto) diende om het Meernieuws op A4 formaat te vouwen (smaller te maken). Dat heette knuppelen. Dus eerst het Meernieuws in de hoek leggen en dan omvouwen om te knuppelen. (duwen of slaan).
.
Foto: Archief s.v. De Meer Alle rechten voorbehouden

Share.

Leave A Reply