092 – Een bedankje vanuit California

0

Vandaag 21 Mei het boekje (Jubileumboekje 50 jaar Animo) weer terug ontvangen! In hele goede staat!
En wat een verrassing met dat mooie boekje van 10 jaar Geheugen van Oost en dat mooie kaarten boekje. Het was echt een hele verrassing en ik ben er heel erg blij mee! Ik zal het ook aan mijn broer laten zien en welke Amsterdammer die ik ken! Ook aan mijn kinderen!

Het is zo vreemd in het leven en in deze geweldige tijd met computers, hoe wij iemand leren kennen en zoveel leren over tijden lang geleden!

Ik was geboren in de derde Oosterpark straat 1939 en op gegroeid en ging naar de Linneausschool. Ik groeide op met de lucht van de bakker om de hoek, Korfs chocolate en andere luchtjes. Het klinkt vreemd maar die dingen vergeet ik nooit. Ik heb zwemmen geleerd in het sportsfondsenbad Oost. Ik heb schaatsen geleerd op de ringdijk. Mijn jeugd was zo mooi ondanks eigenlijk dat mijn ouders niet veel hadden. Ook om dat na de oorlog de meeste mensen niet veel hadden.

Nogmaals bedankt, ik ben blij dat wij elkaar hebben leren kennen. Ik vind het leuk dat ik Geheugen van Oost en GvO op Facebook heb gevonden!

Hartelijke Groeten,
Ria Bomers-Rikkelman vanuit California

—————————————–
Mijn oom Hennie Kalisvaart vertelde mij wel van zijn vriend Rikkelman die als autoplaatwerker naar California is gegaan, hij vroeg of Hennie die ook autoplaatwerker was ook kwam maar hij wilde dat zijn ouders niet aandoen.

Dick Kalisvaart

Share.

Leave A Reply