173 – Reünie 24- 09-2011

0


Ik ging met mijn zoon en schoondochter naar deze avond, aan gekomen bij de Jaap Edenbaan moesten wij onze wagen kwijt, er staan nu parkeermeters, we moesten een paar dubbeltjes in de gleuf douwen, dus op naar het toegangshek.

De toegang van het eerste laantje naar D.J.K. vond ik prachtig vergeleken met vroeger, we kwamen Tos Actief tegen, de bocht om naar het tweede laantje richting ons clubhuis was nog het zelfde als veertig jaar terug, de bosjes, ze moeten het net zo renoveren als de opgang van het complex, de tweede kantine kantine Real Serang, was vroeger O.V.V.O., rechts T.O.G., ik denk dat over tien jaar er alleen maar huizen staan.

Bij D.J.K. aangekomen werden we ontvangen door de organisatie, we kregen onze bonnen voor de koffie en het bier, en een lootje voor de tombola, en stickers van Ron zijn studio.
We gingen op de foto, en gingen richting bar, zag ik Leo Swart en Corrie de Haan- v Ginkel, er kwam een echte Madoenees naar me toe, en zei ken je mij niet meer.
Ik zei nee, weet je nog met de kluit modder, Joop Bos gooide, jij bukte en ik kreeg hem in mijn gezicht, was toen kwaad op mij,dat was de wedstrijd Madjoe- D.J.K., het was Hans de Haan de man van Corrie, ik zag Henk de Bruin, ging later naar F.I.T., en is nu erelid, Henk wat was het warm in de kantine.

Naast ons stond Chris Pool, en aan tafel Albert Pool, daar kwam ik later achter, we hebben samen nog elke dag op straat gevoetbald, en met oudejaarsavond, gingen we om twaalf uur met al de jongens voetballen voor het eerste doelpunt in het nieuwe jaar, en dat was op de kinderhoofdjes, dat waren stenen die genoemd werden.
Wie zagen we nog meer Robert Bakker, oude Jan Bakker, Nico Meijer, Harm schepers en Loes Schepers, Gerard Lebon, Lex Boot, alleen voor ik het vergeet Robert Bakker veel afvallen, bij mij zijn het spieren.
Hans Keller samen met mij en Nico Vegten bij D.J.K. begonnen en het RAP tournooi gewonnen in 1956.
Marja Keller-Streur, Henk v Nijnatten helemaal uit Heereveen en in de nacht weer terug, proficiat.
Suze Vegten en nog veel meer, maar , dan moet ik alle namen hier schrijven, ik kan nog heel veel verhalen vertellen.

Ik wil de barbediening van Madjoe bedanken voor het harde werken, Hans de Haan werkt achter de bar, net zo hard als vroeger in het veld.?

Ron en zijn vrouw Daniëlla, Rita, Marcel, jullie zijn kanjers

P.S
Hans Streur nog bedankt wat je voor mij heb geregeld.

Groeten
Geert Bartelings

Share.

Leave A Reply