Vrienden van Watergraafsmeer op Huygensdag

0

17 juni 2017

Door: Jo Haen (1939) Geboren in Purmerend. Woont sinds 1963 in de Watergraafsmeer. Samen met Ron de Wit beheert zij deze website. Ze schrijft verhalen, interviewt mensen in de WGM en organiseert verhalenwandelingen.

De Watergraafsmeer kan niet meer om ons heen

Foto: Jo Haen Alle rechten voorbehouden.

Onze aanwezigheid in een kraam op het Christiaan Huygensplein in het kader van Huygensdag was een groot succes. Onze ballonnen kleurden het hele plein blauw, kinderen smeekten ons om zo’n prachtige blauwe ballon te mogen hebben, waar we natuurlijk graag gehoor aan gaven. Mede dankzij ons ingehuurde ballonnenvrouwtje Els Haen, dochter van.

Ook de flyers vonden gretig aftrek en ook de prachtige grote foto’s over de aanleg van het Christiaan Huygensplein in de jaren 60 van de vorige eeuw werden met veel aandacht bekeken. Veel mensen geloofden niet dat Ajax tot 1934 nog een stadion gehad had op dit plein, het z.g. Houten Stadion. Er ging een wereld voor ze open.

Kortom, het driemanschap Ron, René en Jo, alsmede ballonnenassistente Els, hebben zich kostelijk vermaakt en promotie gemaakt voor onze geweldige website Vrienden van Watergraafsmeer.

Door alle reacties op de site weten wij inmiddels dat wij goed bezig zijn, men waardeert onze site en we hopen dan ook dat u ons financieel wilt steunen door participant te worden zodat wij deze site in stand kunnen houden.

Namens Ron en René wil ik de bezoekers van onze kraam hartelijk bedanken. Heeft u ons gemist niet getreurd. Eind juli en eind augustus staan wij op de Pure Markt. Nadere bijzonderheden zullen later bekend gemaakt worden.

Foto: Jo Haen Alle rechten voorbehouden

Foto: Jo Haen. Alle rechten voorbehouden

Foto: Jo Haen Alle rechten voorbehouden.

Bron: Els Haen Alle rechten voorbehouden

Share.

Leave A Reply